SENIOR ENGINEER - TEKENAAR

PMJ is een sterk groeiende en innovatieve onderneming, die volledig is gespecialiseerd in de productie van machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Standaard en op maat gemaakte machines worden geproduceerd voor alle fasen van het productieproces. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep van werknemers en een selecte groep leveranciers. Onze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten Europa (o.a. Azië, USA ). PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland).

Ter uitbreiding van onze afdeling Engineering zijn wij op zoek naar een praktisch ingestelde en ervaren

SENIOR ENGINEER / TEKENAAR fulltime (M/V)

Functieomschrijving
Als Senior Engineer/Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig berekenen, tekenen en uitwerken van (deel)constructies en (deel)installaties. Je maakt schetsen, schema’s, constructie- en samenstellingstekeningen voor verkoop- en productiedoeleinden met de daarbij behorende berekeningen. Je werkt de samenstellingstekeningen uit tot gedetailleerde deelconstructies en vervaardigt de mono- en werktekeningen en bijbehorende stuklijsten. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van Technische Constructie Dossiers. Je onderhoudt veelvuldig contact met de betrokken afdelingen zoals inkoop, werkvoorbereiding, productie en controle over de voortgang van de werkzaamheden. 

Functie eisen
- Afgeronde MTS opleiding Werktuigbouwkunde 
- Kennis van Elektrotechniek, Pneumatiek en/of Besturingstechniek is een pré
- Ruime ervaring als Engineer/Tekenaar
- Ervaring op het gebied van machine/apparatenbouw (mechanisch)
- Ervaring met 3D CAD tekenprogramma (Inventor)
- Ervaring met PDM/ERP systemen
- Enige jaren ervaring in een internationale en projectmatige organisatie
- Beheersing Nederlandse en Engelse taal
- Zeer accuraat
- Communicatief sterk
- Grote mate van zelfstandigheid
- Praktisch ingesteld (‘hands on’)

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris. De organisatie is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, uitdaging en vrijheid in de werkzaamheden in een omgeving die gekenmerkt is door een open en informele werksfeer. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas van der Veldt, Bedrijfsleider, telnr. 0226-35 88 88. Je sollicitatie kun je per e-mail sturen aan de afdeling Personeelszaken, jobs@pmj.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.