Allround Montage Medewerker

PMJ is een sterk groeiende en innovatieve onderneming, die volledig is gespecialiseerd in de productie van machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Standaard en op maat gemaakte machines worden geproduceerd voor alle fasen van het productieproces. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep van werknemers en een selecte groep leveranciers. Onze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten Europa (o.a. Azië, USA ). PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland).
Ter uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een praktisch ingestelde en ervaren

Allround Montage Medewerker 

Als Allround Montage medewerker monteer en assembleer je onderdelen voor de standaard en op maat gemaakte machines, welke door PMJ worden geproduceerd. In deze functie ben je gericht op het (fijnmechanisch) vervaardigen van gereedschappen, instrumenten, stempels, matrijzen e.d. door toepassing van diverse technieken (bijv. vervormen, verspanen) en gebruik makend van sterk uiteenlopende materialen. De producten zijn vaak enkelstuks; soms is er sprake van serieproductie. 
De werkzaamheden kenmerken zich door de hoge eisen aan maatvoering, nauwkeurigheid, duurzaamheid en specifieke kwaliteitseisen ten aanzien van de te gebruiken materialen, gereedschappen en machines.

Functie eisen
• Afgeronde MBO opleiding niveau 2 (LTS/MTS)
• Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
• Kennis van lastechnieken/producttechnieken/plaatbewerking/verspaningstechnieken
• 3-4 jaar werkervaring in gelijksoortige functie.
• Ervaring op het gebied van machine/apparatenbouw (mechanisch).
• Werkervaring in een internationale en projectmatige organisatie is een pré.
• Ruime ervaring met fijn motorische werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris. De organisatie is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, uitdaging en vrijheid in de werkzaamheden in een omgeving die gekenmerkt is door een open en informele werksfeer. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bas van der Veldt, Bedrijfsleider, telnr. 0226-35 88 88. Je sollicitatie kun je per e-mail sturen aan de afdeling Personeelszaken, jobs@pmj.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.