CNC DRAAIER (M/V)

Poultry Machinery Joosten (PMJ) is een sterk groeiende middelgrote onderneming, met unieke kennis en kunde op het gebied van ontwerp en productie van innovatieve toepassingen voor de pluimvee verwerkende industrie. Wij leveren standaard en op maat gemaakte machines, die geschikt zijn voor alle fasen binnen het productieproces van onze klanten. Onze organisatie bestaat uit een enthousiaste groep medewerkers en een selecte groep leveranciers en afnemers. Onze klanten komen uit de hele wereld, waaronder Europa, Azië en USA. PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland).
Ter uitbreiding en ondersteuning van onze organisatie zijn wij op zoek naar een praktisch ingestelde en ervaren

CNC Draaier (m/v)

Als CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor het op basis van opdracht en technische informatie verspanen van kunststof en/of RVS. Jij bent degene die CNC-programma’s voor CNC-draai schrijft en ook uitvoert.

Functie eisen
- Minimaal MBO niveau 3 / Havo (met pakketeisen) of soortgelijk niveau
- 3-4 jaar werkervaring in gelijksoortige functie
- Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
- Zeer ruime ervaring met Fanuc (draaien)
- Ervaring met machines met aangedreven gereedschappen is een pré
- Goed in teamverband kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris. De organisatie is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, uitdaging en vrijheid in de werkzaamheden in een omgeving die gekenmerkt is door een open en informele werksfeer. 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Moison, Werkvoorbereider, telnr. 0226-35 88 88. Je sollicitatie kun je per e-mail sturen aan de afdeling Personeelszaken,  jobs@pmj.info.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!